Geniet van de bloemenpracht in de Antwerpse Zoo

Via een filmpje van de Zoo Antwerpen in November vorig jaar vernam ik dat er 50.000 bloembollen de grond in gingen. Daar wilde ik het resultaat wel eens van zien. Eindelijk was het zover. Vorige week waren er een aantal prachtige dagen. De natuur kreeg een ‘boost’. En ik? Ik stond te trappelen om te gaan kijken. De paasbloemen deden hun naam eer aan, want ze stonden te stralen op hun hoogdag. Ook de tulpen stonden klaar om open te springen. Hier en daar bloeide een hyacint en de magnolia’s en forsythia toonden zich van hun mooiste kant. Wat heb ik op deze lentedag rustig van die kleurenpracht kunnen genieten. Het mag nog eens gezegd … de ‘schoonste tuin van ’t stad’ ? Dat is de Zoo. Info: Zoo Antwerpen

Zoo Pasen

Zoo Pasen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.