OVER MIJ

Interview met mezelf

Waarom een blog ? Eind 2012 had het leven een mooie verrassing voor mij. Die verrassing heette ’tijd’ en die wilde ik graag creatief invullen. Daarom besliste ik ‘out of the bleu’ om een blog te starten. (glimlacht) ‘Hoe’ of ‘wat’ wist ik nog niet. Ik opende een wordpress-account, prutste er wat op los en publiceerde mijn eerste ‘post’. (kijkt wat verlegen)

Waarom over Antwerpen ? Ik ben geboren en getogen in Antwerpen en ik woon er nog steeds. Ik lees de ‘gazettekes’, kijk naar ATV en volg enkele websites. Maar bovenal, ik ga graag uit in de stad … op café of restaurant, naar een museum, gaan shoppen of gewoon wat rondhangen. (denkt na) Ja, ik word hier oud én dat vind ik fantastisch. Antwerpen is fantastisch en dat wil ik graag met de wereld delen.

Hoe wil je dat je lezers je ervaren ? (vastberaden) Niet te veel bla, bla ! Kort en bondig met een fotootje. En regelmatig een berichtje, over eender wat. Als ’t maar in ’t stad is, he. Het is de bedoeling om mijn lezers te stimuleren om ook naar Antwerpen te komen en te ervaren wat een ‘schoon’ stad het is. Hopelijk lukt dat … (lacht verlegen)

Wil je je lezers nog iets meegeven ? Ja zeker. Veel leesplezier.  Bedankt om mijn blog te volgen. En vooral, geniet van Antwerpen !

17 gedachten over “OVER MIJ”

 1. hey peggy,proficiat met uw blog… heel fijn, leuk en zeker interessant, ook super gepresenteerd (ik weet het via carine,hehe..)
  ik ben nu via dit allemaal verschillende plekjes aan het ontdekken waar ik helemaal geen idee van had, ik zal het zeker volgen..
  groetjes

  1. Hallo Nena,

   Ellen had me al een Whatsapp-je gestuurd over je nieuwe zaakje. Ik heb de website bezocht en het ziet er fantastisch uit. Ik kom zeker eens langs.

   Tot later, Peggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.