SMOK brengt kleur in de tunnel onder Berchem station

Op deze zonnige, hete dagen zoek je al snel de schaduw op … enfin, ik toch. Onlangs leidde dit tot een aangename verrassing. Bij het ophalen van een vriendin in Berchem station was ik wat te vroeg en ging ‘ schuilen’ voor de zon in de tunnel onder het station. Tot hiertoe had ik steeds het idee dat deze doorgang een donker hol vol duiven was, maar niets is minder waar. De tunnel is helemaal opgefleurd met kleurrijke graffiti, het werk van SMOK. Ik heb me laten vertellen dat hij zich inspireerde op het nabijgelegen natuurgebied Wolvenberg. Daar leven zoveel dieren zonder dat de stadsmens zich ervan bewust is. Hij koos er vijf uit, die hij heel natuurgetrouw met veel oog voor detail en in prachtige kleuren tekende. Ik ben onder de indruk. De stad ziet er alweer wat mooier uit. Info: SMOK.

SMOK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.