Nog enkele tips voor de komende dagen

Alvorens ik inzoem op de activiteiten, die de komende dagen in mijn agenda staan, wil ik je volgende 2 tips meegeven (wees er snel bij, want voor je het weet is er geen plaats meer vrij).

Mirabai CeibaOp 2 mei komt Mirabai Ceiba naar het Cultureel Centrum Merksem. Tijdens hun concert ‘Between the Shores of our Souls‘ kun je genieten van de zoete klanken van harp, piano, gitaar, viool en percussie, die wonderlijk versmelten met hun harmonieuze stemmen. Kaarten en info bij www. soulhappenings.be.  (Bedankt Kristin voor deze leuke tip !)

portofantwerpVanaf 3 mei tot en met 28 september organiseert het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen de gratis Haven Bustours. Met een ervaren gids ga je op stap en leer je alles over het Havenpaviljoen, de containerterminal, het polderdorpje Lillo, het Deurganckdok, de nieuwste fruitterminals, de grootste sluis van de wereld in aanbouw en nog veel meer. Niewsgierig ? Surf dan naar www.portofantwerp.com. (Bedankt Martine voor deze leuke tip !)

En dit weekend zal het druk zijn in Antwerpen, want de volgende klassiekers zullen heel wat volk op de been zetten.

10milesBen je loper ? Smeer die beentje dan maar in. Ben je supporter ?  Zorg dat die spandoek klaar is.  Zondag 21 april is het zover. De 10 miles en marathon worden gelopen. Een hoogtepunt voor Antwerpen als Europese Sporthoofdstad 2013. Succes aan de sportievelingen ! Ik duim alvast voor goed weer.  Info op www.dvvantwerp10miles.be

Nog 1 dag, 9 uren, 23 minuten, 51 … 50 … 49 seconden … stop de tijd … tot de Erfgoeddag.  Dé kans om verborgen pareltjes in de stad te ontdekken. Organisatoren, kunnen jullie de tijd ook écht stoppen ? Ik zou zo graag naar het welvaertmarkt aan het MAS, het Keizersbastion, de ‘Odd Fellow’ tempel en nog veel meer, opgelijst op www. erfgoeddag.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.