Pellagie geselecteerd in de ‘Big Blog Exchange’

BigBlogExchangeHoera ! Mijn blog heeft een plaats veroverd in de selectie-ronde van de ‘Big Blog Exchange‘. 269 maal bedankt voor jullie stem !

‘Spannend’, dat is het juiste woord om deze wedstrijd een emotie te geven. Ik droomde van een goed plaatsje in de  ranking. Dus mailde ik, ‘facebookte’ ik … ‘netwerkte’ ik. En ja, mijn blog is geselecteerd. Maar weet je wat ik nog veel mooier vond ? Al die fijne berichtjes. Al die schouderklopjes. Al die onverwachte reacties. Van bekenden en onbekenden. Ik ben overtuigd … ook de digitale wereld is warm en hartelijk.

De wedstrijd is nog niet gedaan. Een jury bekijkt nu de Top-25 van ieder van de 4 regio’s. Op 29 april maken ze de 16 winnaars bekend. Dat is nog 12 keren slapen :-).

Mijn resultaat : wereldwijd plaats 57 op 1173 deelnemers ; Europa plaats 11 op 380 deelnemers ; België plaats 2 op 14 deelnemers.  Alle info : The Big Blog Exchange

12 gedachten over “Pellagie geselecteerd in de ‘Big Blog Exchange’”

    1. Bedankt. Ik zal die duimen nodig hebben. Ook een proficiat voor jullie. Het was een fantastisch initiatief en heel professioneel. Ik heb ervan genoten. Maar het is nog niet gedaan … we wachten vol spanning af tot 29 april.

  1. Congrats on your success! I am sure you are excited to be a finalist, wish you the best!

    Cheers from Louisiana (USA)!
    Andy
    BackpackingDiplomacy.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.