Le Royal in Antwerpen Centraal

Le-Royal02Heb jij die fantastische reactie van Mike op mijn blog van ‘Le Royal Café in Antwerpen Centraal‘ gezien? Dan ben jij zeker zo gelukkig als ik. In januari meldde ik nog dat dit historische en prachtige stationscafé zijn deuren gesloten had. Nu meldt Mike dat er terug een brasserie komt … opening op 12 september 2014. Ik ben alvast even gaan piepen. En oef … niks is er veranderd. Alle schitterende ornamenten zijn er nog. Aan de deur hangt een affiche met het grote nieuws (alleen zal het niet lente, maar late zomer zijn :-)). Die werd vol gekrabbeld door enthousiastelingen. Ik ben dus niet de enige die blij is …

Le-Royal

1 gedachte over “Le Royal in Antwerpen Centraal”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.