Birds of Paradise in MoMu

Ik moet iets bekennen. Ik ben nog nooit in het Modemuseum in de Nationalestraat geweest. En dat als Antwerpenaar en fan van de Antwerpse ontwerpers … shame on me. Daar moest ik dringend iets aan veranderen. Zo gezegd, zo gedaan. Eigenlijk was ik verrast toen ik binnenkwam. Ik had niet verwacht dat er achter de klassieke gevel zo’n opengewerkte en moderne inkomhal schuilde. Een grote trap leidt naar de tentoonstelling op de eerste verdieping. Nog tot 24 augustus is dat ‘Birds of Paradise‘. Hierin wordt het gebruik van pluimen en veren in de mode getoond. Verrassende accessoires, hoeden en jurken. Echt de moeite waard. Info : MoMu

Momu01 Momu02

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.