Je vindt Pellagie nu ook op instagram

Piep, hier ben ik weer. Door de Corona, de vakantie en het warme weer stond het leven in de stad op een laag pitje. De straten waren rustig. De restaurants en café’s openden aarzelend. En ik had eigenlijk ook niet veel te vertellen. Tijdens de zomermaanden maakte ik vooral lange wandelingen en dan had ik steeds mijn fototoestel bij me. Zo maakte ik een heleboel foto’s … van mooie stadszichten, zonsondergangen, dreigende wolken en de prachtige historische gebouwen. Die wil ik natuurlijk ook graag met jullie delen. Daarom heeft Pellagie nu ook een instagram account. Neem maar eens een kijkje op @pellagie_van_antwerpen_stad. Liken en volgen mag altijd :-).

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.