Graffiti onder de Brug der Zuchten

Mijn goede voornemen voor 2016 is meer bewegen, dus ga ik tegenwoordig extra veel wandelen. Zo kwam ik onlangs in de Guldenvliesstraat in Berchem. Onder de brug, die door zijn erbarmelijke toestand ook wel de Brug der Zuchten wordt genoemd, werd in september gestart met een graffiti. Nu zag ik het eindresultaat en ik was wat verward toen ik een London’s tafereel zag. Dankzij de woorden ‘Assassin’s Creed’ vond ik snel waarover het gaat. Assassin’s Creed blijkt een computerspelletje van Ubisoft te zijn. Zij zijn gehuisvest in Berchem en hadden als onderdeel van hun lanceringscampagne aan Yvon Tordoir gevraagd om een scene van het spelletje als graffiti onder de brug te spuiten. Het is een geslaagd beeld. Jammer dat het spelletje zich niet in Antwerpen afspeelt. Dat had nog spannender geweest :-).  Info: Aerosolkings

BrugDerZuchten01 BrugDerZuchten02 BrugDerZuchten04

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.