Winter in Antwerpen

Fantastisch, knap, top-kwaliteit en nog veel meer superlatieven moet ik neerschrijven om het openingsevenement van de ‘Winter van Antwerpen‘ te beschrijven. Zaterdagavond was het dan ook over de koppen lopen in de stad. Ik ben ervan overtuigd dat die meer dan 100.000 bezoekers, net zoals ik, genoten hebben van de mooie parades, de prachtige opera’s, de stijlvolle kostuums, de originele lichtinstallatie in de voetgangerstunnel en natuurlijk van het sfeervolle vuurwerk. Hieronder deel ik graag enkele sfeerbeelden en een filmpje. Voor de kerstmarkt en mijn jaarlijks rondje in het grote rad had ik geen tijd, maar ik keer graag nog eens een keertje terug. Info: Winter van Antwerpen

WinterA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.