Typografie in fietsparking Berchem station

Ik vind de fietsparking aan het station van Berchem zeer geslaagd. Regelmatig kijk ik er naar en dan vraag ik me af of er een regelmaat zit in de witte grafische elementen op de glazen balustrade. Eindelijk is het mysterie onthuld. Als je binnen in de fietsstalling staat, dan zie je de banden verder lopen over de grond. Het zijn zowaar letters en ze vormen woorden, gerelateerd aan het reizen met de trein. Ik lees ‘rep je’, ‘lekkere koffie’, ‘niet te laat’, ‘oef’. Een echte doordachte typografie in de stad. I like!

Fietsparking

fietsparking01 fietsparking02 fietsparking03

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.