The Big Blog Exchange : Stem voor Pellagie

Vandaag, 8 maart 2013, is internationale vrouwendag. Aan alle Antwerpse vrouwen : ‘Geniet van deze dag !’.  Graag had ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om ‘Pellagie van Antwerpen Stad‘ zelf in de kijker te zetten.  Op 1 maart startte Hostelling International (HI/Vlaamse Jeugdherbergen) een grootse blogwedstrijd.  Ik ben fier dat ik die uitdaging durfde aan te gaan. Maar zonder jullie, sta ik nergens :-(. Daarom mijn oproep : ‘Please, aub, svp, stem voor mij’.  Surf vandaag nog naar Pellagie van Antwerpen Stad in the Big Blog Exchange en breng je stem uit. Hierbij een heel hartelijke dank bij voorbaat.  Op de pagina ‘The Big Blog Exchange’ kan je de stand van mijn blog in deze wedstrijd volgen. Schermafbeelding 2013-03-08 om 19.31.39

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.