Taeymans Espressobar Antwerp

Ik wandel graag eens door de stad. Gewoon, zonder doel. Zo kwam ik terecht op het Falconplein. De warme lichtjes in brasserie Taeymans trokken mijn aandacht. Niet verwonderlijk dat ik binnen belandde, juist op het moment dat  de eerste druppels de zoveelste regenbui aankondigden. Ik installeerde me aan de grote tafel en bestelde een Chai Latte. Een verzorgd godendrankje met de nodige koekjes werd me voorgeschoteld. Geloof me, het was een streling op mijn tong! Ondertussen bekeek ik rustig het interieur. Geen grote zaak, verzorgd met een humoristische toets. Een hele verzameling aan kopjes, schoteltjes en zelfs koffie- en theekannetjes werden decoratief aan de muren geplakt. Een espressobar waardig. Later las ik dat Taeymans niet alleen de naam van de eigenaar is, maar ook van hun eigen koffiemerk. Die wil ik zeker proeven. Een reden om nog eens terug te gaan. Info: Taeymans

Taeymans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.