Pain Pidou

Pain Pidou is meer dan een gewone bakkerij

Gisteren kwam ik onverwacht terecht in een fikse regenbui. Gelukkig waren de weergoden me goed gezind. De bui begon net toen ik Pain Pidou in de Kruishofstraat passeerde. Een betere plek om te schuilen had ik niet kunnen wensen. Pain Pidou bevindt zich in een hoekpand op een uniek pleintje in Wilrijk, niet ver van het Nachtegalenpark. Vroeger was hier een drogisterij en ik herinner me nog levendig de vele ladders die tegen de gevel uitgestald werden. Maar nu is het dus Pain Pidou, een bakkerij met brood, koffiekoeken en gebak van de topbakker Dellafaille. Maar Pain Pidou is meer! Het is ook een plek voor een brunch, een lunch of een vieruurtje (wat ik verkoos, gezien het late uur dat ik hier binnen viel). Qua interieur kan ik zeggen dat groen de hoofdtoon is. Zowel op enkele muren als in het marmer van de tafeltjes komt deze kleur terug. Aangevuld met enkele gouden accessoires en kleurrijke kussens zorgt deze kleur voor een stijlvol interieur. Dit is zeker een plekje om verder te exploreren. Dat is voor een volgende keer! Info: Pain Pidou

Pain Pidou

1 gedachte over “Pain Pidou is meer dan een gewone bakkerij”

  1. Fijn zo’n regenbui met gevolgen !!! Geweldige bakkerij ,ook hier om de hoek in Schoten , naar ik vermoed het moederbedrijf . Echter zonder Stoeltjes tafels of een heerlijk terrasje . Niet getreurd . Op mijn terrasje in de zon in goed gezelschap smaken de heerlijkheden van Dellafaille even goed …Bonnie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.