Mijn Plek is in Schoten !?

Ga jij in de zomer graag fietsen? Ik wel! Vertrekkende vanuit de stad in eender welke richting om dan verrast te worden door een super leuke plek. Ditmaal vond ik die in Schoten en ze heette zowaar ‘Mijn Plek‘. Het is een zeer groot pand, dat onderverdeeld is in verschillende functies. Het grootste gedeelte is de foodbar, waar je gezellig kan ontbijten, een koffietje drinken of genieten van een lekker huisgemaakt gerechtje. In het kruideniershoekje en aan de toog koop je authentieke en verse producten. Helemaal achterin is er nog een hoekje voor stijlvolle woonaccessoires. Alle delen lopen vloeiend in elkaar over en zijn ingericht in warme bruin/zwart/wit tinten, opgefleurd met planten, bloemen, schapenvachten en decoratieve objecten. In de zomer kan je ook terecht op het, alweer met zorg ingerichte, terras. Wij gingen voor koffie met gebak. Super-lekker en dat smaakte naar meer … we’ll be back! Info: MijnPlek

Mijn Plek

1 gedachte over “Mijn Plek is in Schoten !?”

  1. Hey Peggy, tof zeg! Als inwoner van Schoten had ik dit adresje nog niet ontdekt, ik fiets er één van de dagen ook eens naartoe! Groetjes, Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.