Januari-favoriete adresjes

De maand voor nieuwjaarswensen is alweer voorbij. Dat ging dit jaar (net zoals alle vorige jaren) gepaard met de nodige etentjes. Als het nieuwjaar is, mag het iets meer zijn, nietwaar? Hier zijn mijn favoriete adresjes, waar ik met vrienden, collega’s of familie, gezellig, lekker en stijlvol ging tafelen.

JardinPublic1. Jardin Public in de Lodewijk Van Berckenlaan is een top-adres, gelegen in een authentieke woning in een klein parkje in Berchem. Dezelfde authenticiteit, maar tegelijkertijd hedendaags ingevuld, zie je ook in het interieur.

ParkWest2. Park West op het Rooiplein is ondergebracht in een gerenoveerde hoeve in Berchem. Ook hier is het interieur een mix van authenticiteit en hedendaags. Buiten is een super terras, een aanrader voor de zomer.

LeZouteZoen3. In Le Zoute Zoen in de Zirkstraat in Centrum Antwerpen lijkt het alsof je zit te tafelen in een stijlvolle bibliotheek in een herenhuis. In grote, zwarte vooraan en witte achteraan, wandkasten zijn boeken, beeldjes en andere prullaria uitgestald.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.