Hostelling International maakt de winnaars bekend

BigBlogExchangeVanochtend was ik al vroeg uit bed. Om 7 uur CET zou Hostelling International de 16 winnaars van ‘The Big Blog Exchange’ publiceren. De teller tikte de minuten en seconden weg. Plots verscheen de lijst, zonder Pellagie van Antwerpen. Jammer, spijtig, teleurgesteld? Een beetje wel, maar toch ook weer niet. Het was tenslotte een fantastische en spannende wedstrijd. Ik ben fier dat ik het tot finaliste haalde. Zonder jullie was dit me nooit gelukt. Nogmaals bedankt voor jullie steun.

4 gedachten over “Hostelling International maakt de winnaars bekend”

  1. Hey Peggy, als je zo dicht bij de overwinning zit is het inderdaad niet leuk dat je er toch naast pakt, maar het is vast en zeker een heel boeiende ervaring geweest en je hebt een pracht van een blog ! Heel veel felicitaties van ons ! Kristin en Karl

  2. Hey Peggy, inderdaad spijtig! Twee Belgen in de competitie zou wel leuk geweest zijn. Zou zelf ook wel een beetje teleurgesteld zijn, maar kijk, je hebt het al gehaald tot de top 25! Stop niet met bloggen en volgend jaar weer een kans: en dan laat ik iedereen die voor mij gestemd heeft, stemmen voor jou!
    Groetjes
    Liesbet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.