Veranderingen op het Klapdorp

Wat verandert een stad toch snel. Ongeveer één jaar geleden trok ik foto’s van een leegstaand (dat vermoedde ik toch) huis in het Klapdorp. Met alle graffiti op de gevel vond ik het ‘fris’ staan tussen de andere huizen in de straat. Gezien de gevelbreedte was ik benieuwd wat er achter de beschilderde gevel schuilde. Maar dat zal ik nooit te weten komen. Kijk maar naar de foto, die ik nam, bij mijn volgende wandeling door de wijk. Het ‘frisse’ huis is gewoonweg weg. Wat er ook in de plaats komt, ik hoop dat het opnieuw een kleurige toets in de straat wordt. Wordt opgevolgd …

KlapdorpVOOR1 KlapdorpVOOR2 KlapdorpNA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.