Feesten of Sporten ?

Met de zomer in het vizier (en ja, ik geloof echt dat die binnenkort zal losbarsten) komen de wijk- en straatfeesten op gang.

Op 24 mei (vandaag dus !) vanaf 15u zetten de handelaars van de Brederodestraat hun wijk in de kijker. Uiteraard hoort daar veel lekkers, animatie én muziek bij. Maar waar deze feesten echt in uitblinken, is het BMX-gebeuren. Op een BMX-parcours, geïnstalleerd door de Fietsenfikser, kun je je BMX-kunsten tonen. Om 18.30u tonen de meest ervaren BMX’ers tijdens een BMX JAM hoe het echt moet. Dat kan spectaculair worden.

Toer de NordOp 25 mei (morgen dus !) vanaf 12u zetten de handelaars van de Sint-Gumarusstraat, Handelstraat, Diepestraat, Offerandestraat en het Sint-Jansplein hun wijk in de kijker tijdens het Toer de Nord stratenfestival. Ook hier veel (maar vooral exotisch) lekkers, animatie, workshops én muziek. Het festival sluit af met Cirque de Revue op het Sint-Jansplein. Info : Toer de Nord

districtantwerpenOp 26 mei gaat de eerste aflevering van de tiende editie van  dé openlucht schildersmarkt Lambermontmartre door op het plein voor het Museum van Schone Kunsten. Info : Lambermontmartre

Heb je geen zin om naar de feesten te gaan ? Dan kun je altijd nog gaan sporten. Voor de dapperen, alle openluchtzwembaden van Antwerpen zijn open.

Nog meer ideeën op  A Organiseert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.