Ask Antwerp

Stel je vraag aan Ask Antwerp!

Antwerpen ontvangt elke dag toeristen van over de hele wereld. Als fiere Antwerpenaar wil ik hen de stad van de mooiste kant laten zien en hen de leukste plekjes laten ontdekken. Daarom ben ik een ‘local’ van Ask Antwerp. Hoe werkt het? Via de Ask Antwerp app krijg ik vragen van bezoekers toegestuurd. Als ik een goed antwoord weet, geef ik het door. Zo vroeg Jasper me onlangs naar een bar met live muziek om wat te chillen. Laura wilde graag een museum bezoeken en vroeg welke ik zou kiezen als ik één dag in Antwerpen ben. Leuk initiatief! Wil jij iets leuks ontdekken in Antwerpen of wil jij een ‘local’ worden? Check it out on Ask Antwerp

Ask Antwerp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.