Drie fotografen: Mark Arbeit, George Holz en Just Loomis

Op de site van Eye Loco las ik dat Mark Arbeit, George Holz en Just Loomis, 3 fotografen die meer dan 20 jaar samenwerkten met de legendarische fotograaf Helmut Newton, exposeren in de ‘Central Park Building’ in de Quellinstraat. Nu ken ik al die fotografen niet. Al evenmin ken ik de ‘Central Park Building’. Mijn nieuwsgierigheid wordt uitgedaagd en dapper stap ik het vijf verdieping hoge gebouw binnen. Het blijkt een volledig leegstaand kantoorgebouw te zijn. Het werd recentelijk volledig gerenoveerd en klaar om verhuurd te worden. Beneden is de receptie. Verdieping 1 tot 4 heeft kantoren met variërende oppervlakten en verdieping 5 is om te vergaderen met een prachtig uitzicht over de stad. Verdeeld over al die kantoren en ruimten hangen de foto’s van de 3 fotografen. Mooi vrouwelijk naakt, speelse composities en ook enkele foto’s met Antwerpen als achtergrond. Blijkbaar werden deze genomen tijdens een verblijf van de fotografen in Antwerpen in december 2012. Verhuis mijn bureau al maar … ik heb een mooi kantoor inclusief foto en uitzicht gekozen. Info : Eye Loco

Eye-Loco02Eye-Loco01

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.