Dichter bij het water

stijn vrankenDe gedichtendag en de poëzieweek zijn gepasseerd. Stijn Vranken mag zich gedurende twee jaar stadsdichter van Antwerpen noemen. Maar misschien zit er in jou ook een dichter. Waag je kans en word ‘dichter bij het water‘! Schrijf je gedicht en stuur het voor 31 maart naar azertyfactor.be.  Ik heb alvast eens iets geprobeerd :-). Info: Schrijfwedstrijd op het Eilandje.
Liefste Stad Antwerpen,
Geef me je liefde,
geef me je poen,
geef me dan nog een extra miljoen.
Dan bouw ik de kaaien,
de noorderlijn,
en maak ik voor jou het park groot schijn.
Dan graaf ik een tunnel,
bouw ik de Wapper,
dan gaat het verkeer eindelijk rapper.
Heb je nog meer,
dat maakt me blij,
dan zet ik ook wat voor mezelf opzij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.