Parkbrug

De fietshelling van de parkbrug wordt aangepast

Aan de zijde van het Eilandje kan je de parkbrug op geraken via een fietsband. Dat is een uiterst spannende ervaring, die ik eerder al met jou deelde. Na die eerste ervaring heb ik het nog éénmaal geprobeerd. Daarna nam ik het zekere voor het onzekere en ging ik met de lift naar boven of beneden. Maar ook die kan ik in 2020 links laten liggen. Vorige maand is de bouw van een nieuwe fietshelling begonnen. Ik ben benieuwd of ik die zonder al te veel moeilijkheden op kan, want een berggeit ben ik niet :-). Misschien moet ik eerst wat oefenen vooraleer ik het test. Ik hou je alvast op de hoogte als het zover is. Ondertussen kan je het project volgen op de site van AG Vespa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.