Bezoek het Schoonselhof met de museum app

Ik heb je al eens eerder verteld dat ik graag op stap ga met de Antwerp Museum App als gids, niet? Wel, enige weken geleden bracht mijn virtuele gids me naar het Schoonselhof, de ‘Père-Lachaise’ van onze stad. Een prachtige parkbegraafplaats met historische grafmonumenten, maar ook graven van beroemde personen. Ik bezocht het graf van Paul Van Ostaijen, La Esterella en Robert Mosuse. Ik zag prachtige standbeelden en monumentale grafhuizen. Maar vooral genoot ik van de rust en de natuur. Jammer dat het die dag zo koud was. Er was nog veel meer te zien, maar mijn verkleumde lijf stuurde me huiswaarts. Als het warmer is, ga ik zeker nog een keertje terug. Onthoud vooral mijn tip als je de drukte van de stad eens wil ontvluchten. Het is de moeite waard. Info: Het schoonselhof

Schoonselhof

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.