schittert

Antwerpen schittert extra tijdens deze kerstdagen.

Wandelen, wandelen en nog eens wandelen. Dat is mijn dagelijkse bezigheid tegenwoordig. Wat ben ik dan ook blij dat onze stad tijdens deze kersttijd zo mooi versierd en verlicht is. Iedereen heeft zijn best gedaan en ik mag daar met volle teugen genieten. Is het voor jou onmogelijk om naar onze koekenstad af te zakken (wat natuurlijk heel begrijpelijk is tijdens deze Corona-tijden)? Niet getreurd! Ik deel graag de foto’s die ik tijdens mijn vele wandelingen gemaakt heb. Neem enkele minuten de tijd en geniet met mij mee. Vrolijk kerstfeest!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.