Corona

Antwerpen ontdekken in Coronatijden

Nu de Coronacrisis (bijna) achter ons ligt, blik ik terug. Want wat hebben we gewandeld en wat hebben we allemaal voor moois gezien en ontdekt. Mooie graffiti’s, prachtige gevels, creatieve etalages, humoristische boodschappen, onverwachte standbeelden en vooral … leegte! Stille pleinen, verlaten autosnelwegen, rustige straten. Wat is Antwerpen mooi, ook tijdens deze bijzondere tijden. Graag deel ik met jou enkele foto’s die ik nam tijdens mijn wandelingen en die me er elke keer weer aan herinnerde dat een virus ons leven danig op zijn kop zet.

Corona

 

4 gedachten over “Antwerpen ontdekken in Coronatijden”

 1. Tilly Vetters

  Mooi van Pellagie de aandacht voor t’stad ,ook zonder haar met veel liefde bezongen cafeetjes , restaurant’s en koffiehuisjes .
  Foto’s van lege straten en pleinen tijdens corona voor altijd vereeuwigd op haar mooie site .

 2. soms is het gewoon wachten
  elke keer als ik er voorbij fiets, lees ik het en doet het deugd om het te lezen!
  heel mooi op jouw foto!
  groetjes,
  Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.