Andreas H. Bitesnich in eyeLoco

Als ik iets lees dat ik niet ken, dan word ik zeer nieuwsgierig. Dat was het geval met eyeLoco in de De Brouwerstraat. Dus ging ik een kijkje nemen. eyeLoco is een galerie die vooral fotografisch werk tentoonstelt. Nog tot 19 mei kun je het werk ‘”Hidden Shades” NYC – Tokyo‘ van de Oostenrijkse fotograaf Andreas H. Bitesnich gaan bewonderen. De vriendelijke galeriehouder vertelt je graag alles over de prachtige zwart-wit foto’s, genomen in twee van de meest imposante wereldsteden. Maar eyeLoco is meer. Zo kan je er ook workshops volgen. Ongeacht je ervaring én je leeftijd leer je in een mum van tijd de betere foto maken. Ik kreeg onmiddellijk ‘goesting’ om aan de slag te gaan. Info : eyeLoco  eyeLoco01eyeLoco02EyeLoco03eyeLoco04eyeLoco06EyeLoco05

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.