Alweer weekend

Ongelooflijk maar waar. Tijdens hét weekend van de grote primeurs ben ik niet in de stad! Hopelijk kan jij er wel bij zijn.

we driftWe drift’. Fotograaf Wim Tellier fotografeerde 1000 verschillende mensen tijdens zijn 2,5 jaar durende reis. Op zondag 2 juni worden die portretten, gemonteerd op 1000 vlotten van elk 16m2, tentoongesteld op de Schelde. De vlotten worden bij hoogtij om 11.45u  te water gelaten op het Sint-Annastrand. Door de stroming drijven ze landinwaarts en zijn te bewonderen vanop de kaaien. Als het tij keert, drijven ze terug naar het Sint-Annastrand. Dit is echt een unieke tentoonstelling!

cisne brancoOp vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni is het schip Cisne Branco (Witte Zwaan) in het Bonapartedok te bewonderen. Het schip is van de Braziliaanse Marine, is 74 meter lang en 46 meter hoog, heeft 3 masten en 15 zeilen en heeft 60 bemaningsleden aan boord. Allemaal de moeite waard om eens van dichtbij te gaan bekijken.

Opening Nationalestraat Uiteraard stond er nog heel wat meer in mijn agenda genoteerd, zoals het openingsfeest van de Nationalestraat, de stoet van de Trage Zondag. A Organiseert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.